Boerenlanddagen Meerveld

In 2016 vond de eerste editie van de Boerenlanddag Meerveld plaats bij Herbert ’t Vossegat in Meerveld. Tijdens deze dag krijgen de bezoekers een kijkje in het boeren landleven van vroeger. Inmiddels heeft alweer de derde editie van de Boerenlanddag Meerveld plaatsgevonden. De bezoekers werden mee teruggenomen naar het boerenlandleven van vroeger. Dit werd gedaan door middel van een uitgebreid programma, waaronder een boerenmarkt met diverse handgemaakte- en streekproducten en verschillende demonstraties.

Het evenement was vanaf het begin al een groot succes en werd goed bezocht door bewoners in de omgeving, vakantiegangers en overige bezoekers. De editie in 2018 overtrof de voorgaande editie op verschillende vlakken. 

Opvallend tijdens de Boerenlanddagen Meerveld 2018:

  • Ca. 8000 bezoekers;
  • 70 deelnemende partijen;
  • 35 vrijwilligers;
  • Boerenmarkt met maar liefst 60 marktkramen;
  • 45 echte oldtimers;
  • Gezellig afsluitend Zomerfeest met live optredens van Johnny Boeve en Party Harry;

De afgelopen drie jaar heeft de organisatie laten zien een volwaardig evenement neer te kunnen zetten. De Boerenlanddagen Meerveld is het evenement om de nostalgie van het boerelandleven van vroeger te verkennen. De focus zal in de toekomst nog meer gaan liggen op streekproducten, vers en biologisch.

Wat is uniek aan de Boerenlanddagen Meerveld?

 Gratis toegankelijk voor alle leeftijden;
 Gratis activiteiten voor jong en oud;
 Grootste veekeuring van de Veluwe;
 Gratis afsluitend Zomerfeest met DJ en live muziek direct na afloop.

Ben jij of ken jij iemand die verse, biologische of handgemaakte artikelen verkoopt? Of ben jij of ken jij iemand die activiteiten of demonstraties organiseert die aansluiten bij de Boerenlanddagen Meerveld? Neem dan contact met ons op. Wij staan namelijk altijd open voor vernieuwing of uitbreiding van ons evenement.